Ciekawe rozwiązanie nasion marihuany


Autor: marihuananasionasa
Tagi: konopia indyjska   nasiona marihuany   nasiona konopii   nasiona feminizowane   marihuana nasiona  
11 marca 2015, 12:08

Nasiona konopi siewnej mają nieoceniony wpływ na nasz organizm; m.in. ograniczają ryzyko zaistnienia takich dolegliwości jak rak, miażdżyca lub zawał serca, jak również stymulują pracę układu pokarmowego i są rekomendowane kobietom w stanie błogosławionym. Poza tym ceny nasion konopi nie odstraszają - wprost odwrotnie. Wobec tego jak i z czym jeść nasiona konopii, by całość prezentowała się nie dość, że apetycznie oraz ładnie, to jeszcze zdrowotnie - wysokiej jakości nasiona marihuany? Koktajl mleczny z nasion konopi siewnej, kokosów oraz nasion chia Składniki: 1 szklanka mleka kokosowego, 1 banan, 1-2 łyżki łuskanych konopi siewnej, 1 łyżeczka nasion chia, połowa pęczka pietruszki, 1 szklanka szpinaku, ćwierć awokado, 5 kostek lodu. Metoda przyrządzenia: Zmiksuj wszystkie składniki w blenderze (porządek wrzucania: mleko kokosowe, pokrojony w kostkę bądź cały banan, awokado pokrojone lub w całości, szpinak, pietruszka, nasiona konopi siewnej, nasiona chia, kostki lodu). Jeśli nie masz dostępu do awokado, możesz dołączyć mrożone jagody albo każdy inny, ulubiony składnik – koktajl i tak wyjdzie, racząc Cię swoim niepowtarzalnym smakiem. Ravioli z dynią, olejem kokosowym, nasionami chia i konopią siewną Składniki (ciasto): 3 jajka, 3 łyżki wody, 2 szklanki mąki. Składniki (farsz): 450 g dyni pozbawionej skórki i nasion, jak również pokrojonej na kawałki, połowa szklanki sera koziego, ćwierć szklanki nasion chia, ćwierć szklanki łuskanych nasion konopi, ćwierć szklanki startego sera (Pecarino Romano bądź parmezan), sól, pieprz, ćwierć łyżeczki gałki muszkatołowej. Składniki (sos): 3 łyżki oleju kokosowego, 4 łyżki masła, 4 ząbki czosnku, 15 całych liści szałwii. Sposób przygotowania (ciasto): zmieszaj mąkę oraz jajka, a potem sukcesywnie dolewaj wodę. Wyrabiaj ciasto, tak długo jak będzie miało odpowiednią strukturę. Przykryj i odstaw na mniej więcej. 30 minut. Metoda przyrządzenia (nadzienie): na blaszce zestaw kawałeczki dyni oraz polej roztopionym olejem kokosowym. Dodaj sól oraz pieprz, a następnie włóż do piekarnika rozgrzanego do 200°C na pół godziny. Potem dodaj sery, nasiona chia, konopi, jak również gałkę muszkatołową. Zmieszaj i pozostaw do ostygnięcia. Metoda przyrządzenia (ciasto ponownie): rozwałkuj je oraz podziel na malutkie kawałki. Umieść nadzienie, zawiń oraz złącz brzegi w małe pierożki. Metoda przyrządzenia (sos): roztop olej kokosowy oraz masło w rondlu, dorzuć czosnek i szałwię, pichć 5-8 minut. Ugotuj wodę w wielkim garnku, dorzuć sól oraz pichć pierożki przez mniej więcej. 4 minuty. Dodaj do sosu oraz podawaj wzbogacone nasionami konopi. Smacznego!

Do tej pory nie pojawił się jeszcze żaden komentarz. Ale Ty możesz to zmienić ;)

Dodaj komentarz